Koffie mét Pieter!

Samen praten over actuele onderwerpen. Op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Hoe om te gaan met social media, of met pesten bijvoorbeeld. Maar ook over faalangst, of juist zelfvertrouwen. Kortom: over allerlei zaken waar u en uw kinderen mee te maken kunnen krijgen. De bijeenkomsten zijn leerzaam, maar ook een leuke manier om informeel met elkaar in gesprek te gaan en andere ouders te ontmoeten.

Welke onderwerpen bespreken we

Zo hebben we rondom de ‘week van de mediawijsheid’ Roy Vathorst op school gevraagd om alle ouders én de kinderen van de groepen 7 en 8 te informeren over het belang van veilig gebruik van alle social media & internet, maar vooral van de favoriete smartphone.

Andere onderwerpen die bij de ‘Koffie mét Pieter!’ besproken zijn:

· Kinder-E.H.B.O.

· Gezonde voeding

· Spel en Spelen

· Faalangst

· Over de bloemetjes en de bijtjes…

· Het puberbrein

· Regels en grenzen

· Rouw en verliesverwerking

Alle ouders zijn bij de ‘Koffie mét Pieter!’ welkom en voor de allerkleinsten is er opvang geregeld. De ‘Koffie mét Pieter!’ is meestal op de vrijdagochtend, maar regelmatig schenken we de koffie op een maandagavond.

Ouders kunnen zelf ook hun onderwerpen inbrengen. Bijv. een ontspanningsochtend van een fysiotherapeut…interieur ontwerp van een binnenhuisarchitect.

Ook het komende schooljaar zijn Willeke en Christine de juffen die de ‘Koffie mét Pieter!’ verzorgen!

Allen van harte welkom!!