Buitenschoolse opvang

Voor schooltijd vindt u in ons gebouw kinderopvang ZON!; een organisatie die nauw samenwerkt met de school. Vanaf 7.30 uur kan uw kind opgevangen worden en gebruik maken van een gezond ontbijt. Na schooltijd biedt ZON! op verschillende locaties opvang aan. Hier is een uitgebreid activiteitenaanbod, met aandacht voor natuur, cultuur en sport.

Wat moet u weten

Buitenschoolse opvang

ZON! is een buitengewone kinderopvang waar we de volle aandacht voor de kinderen hebben en activiteit gericht werken. In het activiteiten aanbod komen de 3 speerpunten, natuur, cultuur en sport, dagelijks terug. De kinderen spelen zelf een belangrijke rol in het bepalen van het activiteitenaanbod. Ze worden dagelijks gevraagd naar hun meningen en ideeën in de zogeheten kind vergaderingen. Bij ZON! spelen de kinderen actief buiten en worden ze uitgenodigd om hun creativiteit in te zetten voor het maken van onder meer kunst en dans.

Kinderopvang ZON! biedt opvang aan op de volgende locaties:

Voorschoolse kinderopvang Pieter van der Plasschool

ZON! bied voorschoolse kinderopvang aan op de Pieter van der Plasschool. Iedere schooldag vangen wij uw kind op vanaf 7:30 uur. Uw kind kan eventueel gebruik maken van een door ons aangeboden ontbijt en deelnemen aan verschillende sport en spel activiteiten. Wij zorgen er uiteraard voor dat uw kind op tijd in de klas is.

Contactgegevens; Telefoon: 06-83504133 e-mail: simone@kinderopvangzon.nl

UitZON!derlijk

Uitzonderlijk is gevestigd in de Smidse, het bijgebouw van de kerk in het centrum van Wateringen. Op maandag, dinsdag en donderdag wordt de Smidse door ZON! gebruikt voor naschoolse opvang. De locatie biedt opvang voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Door de vele mogelijkheden van het pand, de grote tuin waar dierenverblijven en een moestuin zijn, kunnen wij onze eigen filosofie echt tot zijn recht laten komen. Het bijzondere aan de locatie is dat we veel groen om ons heen hebben waar wij onze drie pijlers goed kunnen uitoefenen: sport, cultuur en natuur.

Contactgegevens; Telefoon: 06-83796647 e-mail: michael@kinderopvangzon.nl

ZON! Energie

Binnen de accommodatie van s.v. VELO heeft kinderopvang ZON! een prachtige ruimte voor naschoolse opvang. Door de samenwerking met VELO maken we veel gebruik van hun faciliteiten. Daarom biedt deze locatie naast natuur en cultuur activiteiten veel sport activiteiten aan.

Contactgegevens; telefoon: 0610276300 e-mail: erik@kinderopvangzon.nl

ZON! Avontuur

Deze locatie is vlakbij de Pieter van der Plasschool, Rozemarijn 16. Het gaat om het scouting gebouw, ‘t Knooppunt. Een schitterende plek waar kinderen na schooltijd zowel binnen als buiten geweldige activiteiten kunnen ondernemen.

Contactgegevens; telefoon: 0682641281 e-mail: petra@kinderopvangzon.nl

ZON!newijzer

De ZON!newijzer is gevestigd in de Hofboerderij, een monumentaal pand gelegen in het ‘groene’ centrum van Wateringen. Door de vele mogelijkheden van het pand, de groene omgeving en de aanwezige kunstenaars is ook deze locatie weer een unieke ZON! locatie waar de kinderen geheel in de visie van ZON! plezier kunnen beleven.

Contactgegevens: Telefoon: 06- 83891899 Email: rick@kinderopvangzon.nl